Novice‎ > ‎

Rezervirajte si avtobus, pripravite se za spanje na gradu!

objavljeno: 8. okt. 2014 02:54 avtor: Tekmovanje GROF
Drage moje ekipe! Če ste slučajno zgrešili mail v vašem inboxu, Grof informator še tu:

Pozdravljeni!

Torej letošnji Grof je že skoraj pred nami, zato vam pošiljam še zadnji informativni mail.

1. Prevoz
V petek in v soboto bodo od železniške postaje Celje vozili zastonj avtobusi do gradu.

Vozili bodo: 
V petek ob 18:00, 18:30 in 19:00 ter v soboto ob 8:30 in 8:55.

Na železniški postaji vas bo čakal naš staff, ki vas bo na avtobus tudi pospremil. Če boste prispeli z javnim avtobusom na avtobusno postajo Celje, imate do železniške postaje 5 min peš.
Drugače je peš od železniške postaje do gradu dobra 2 km, pot pa bo tudi primerno označena. Prav tako pa bomo načrt objavili tudi na naši spletni strani.

Za tiste, ki boste prispeli z lastnim prevozom: Dostop do gradu je mogoč z avtomobilom in avtobusom povsem do vrha, kjer je možno tudi brezplačno parkiranje.

Za lažjo razporeditev prevoza vas prosimo, da izpolnite čisto kratko anketo, samo označite s katerim avtobusom bi se peljali oz. ali prevoza ne boste potrebovali.
Ankete ne rabi izpolniti vsaka ekipa, naj jo izpolni ena oseba iz rodu in označi število sedežev, ki jih potrebujete. V kolikor boste iz istega rodu prihajali ob različnem času pa anketo izpolnite večkrat.

Link do ankete:
https://docs.google.com/forms/d/1QgqRGTsKz1Nbo6I8qUzRr58YHn3N7BKLZQd_nJp5jDE/viewform?usp=send_form
Vaše želje s prevozom bomo poskušali upoštevati, a ne obljubimo, da boste točno na tistem avtobusu, ki ga boste označili. Podatke potrebujemo informativno za lažjo razporeditev. Vendar ne skrbite, brez prevoza ne boste ostali(:
V soboto po tekmovanju prevoza do železniške ne organiziramo. Računajte torej dobrih 20 do 30 min hoje, a navzdol po hribu bo šlo hitreje(:

2. Nočitev
Na vse tiste, ki boste na gradu prenočili, apeliramo, da racionalno razmišljate o številu šotorov glede na število prijavljenih oseb. Prav tako ne nosite s seboj jamboree šotorov, saj zavzamejo preveč prostora.
S seboj imejte topla oblačila, prinesite si tudi še kakšno dodatno odejo(:

3. Ostalo
Za v petek zvečer so zaželjene kitare in druga glasbila!(:
Če se vam pojavi še kakšno vprašanje ali dilema pa nam le pišite ali pa nas pokličite!

Se vidimo kmalu, mi že komaj čakamo!
Ekipa Grof
Comments